Sluit menu

Ontdek de Blue Wellness locaties

Echt even tijd voor jezelf. Weg van de alledaagse sleur en routine. Geniet van een dagje wellness bij één van de tien BLUE locaties. Warm lekker op in de sauna, geniet in één van de (zwem)baden, rust lekker uit in een cocoon, geniet van culiaire lekkernijen en laat je in de watten leggen door de beautyspecialiste.

Ontspannen dagje wellness

Bij de BLUE wellness kun je op verschillende manieren ontspannen. Je kunt er uiteraard terecht voor diverse sauna's of andere wellnessfaciliteiten, maar tijdens een dagje sauna kun je ook genieten van een exclusieve beautybehandeling of ontspannende massage. De moderne en rustgevende inrichting waarbij gewerkt wordt met de juiste geur- en kleurbeleving geven je een gevoel van totale ontspanning.

Een saunadag is niet compleet zonder een hapje of drankje. Daarom zijn de meeste BLUE Wellness locaties voorzien van een restaurant waar je op elk moment van de dag terecht kunt voor verschillende heerlijkheden. Kom een lekker dagje ontspannen bij de luxe sauna- en wellnessresorts van BLUE Wellness.

Waarom BLUE Wellnessresorts?

  • Persoonlijke aandacht;
  • Inpandig hotel;
  • A la carte genieten van culinaire specialiteiten;
  • Exclusieve beauty- en ontspanningsbehandelingen.

Beleef de BLUE Wellnessresorts met korting

Wil je ook eens komen genieten van een dagje wellness bij één van de BLUE Wellness locaties? Je kunt je saunadag bij BLUE Wellness ook met korting reserveren! BLUE Wellness heeft vaak voordelige acties waardoor je de resorts voor iedereen toegankelijk zijn. Ben je op zoek naar een ontspannen dagje uit in Nederland? Wil je een complete dag naar de sauna? Kijk dan eens bij de speciaal samengestelde sauna arrangementen. Is 1 dagje wellness niet genoeg? Alle BLUE Wellness locaties beschikken over een hotel zodat je na je dagje sauna in je badjas naar je hotelkamer kunt lopen. Geïnteresseerd? Kijk dan ook eens bij de hotel arrangementen.