Sluit menu

Belevenisprogramma

Ontdek ons belevenisprogramma!

Een dagje wellness moet een echte ‘’beleving’’ zijn. Met de magische rituelen uit ons belevenisprogramma krijg jij nieuwe energie en breng je lichaam en geest in balans. Hiermee maak je jouw wellnesservaring compleet. Het belevenisprogramma wordt aangeboden in de BLUE Wellnessresorts en bestaat, afhankelijk van de locatie, uit verschillende wellnessrituelen die verspreid over de dag plaatsvinden in verschillende faciliteiten van de locaties. Uitgezonderd van het klankschalenritueel is het belevenisprogramma geheel kosteloos. Kies het ritueel wat bij jouw past en geniet!   

Opgieting

    

Een ritueel van zien, horen, ruiken en voelen.

De opgieting is een ritueel dat niet meer is weg te denken tijdens een dagje wellness. Tijdens een opgieting wordt er water met etherische oliën en/of ijs over de hete stenen van de sauna gegoten. Hierdoor komt er een dampstoot vrij. De verdamping van het water zorgt voor extra warmte en een toenemende luchtvochtigheid. Door te zwaaien met een handdoek verdwijnt de stilstaande lucht en valt deze als een warme deken over je lichaam. Een opgieting duurt ongeveer 15 minuten en tijdens dit ritueel worden alle zintuigen geprikkeld.   

Floatation

  

Een buitengewone ervaring: beleef gewichtloosheid.

Floatation is een meditatiemoment waarbij de focus ligt op de ademhaling en waarbij je verbinding maakt met je lichaam en geest. Zonder enige inspanning drijf je 15 minuten op het water waardoor je het buitengewone gevoel van gewichtloosheid beleeft. Floaten geeft je de kans om de alledaagse spanningen en vermoeienissen van je af te laten glijden en hernieuwde energie op te doen.   

Klankschaalsessie

Ervaar rust in je hoofd

Een klankschalensessie leidt je door middel van de geluiden van klankschalen naar een meditatieve staat. Dit ritueel nodigt je uit om te ontspannen en te zijn in het moment. Het stemt lichaam en geest op elkaar af en brengt je in balans. Op pagina 32 en 33 van het BLUE Magazine heb je al meer kunnen lezen over dit muzikale ritueel. 

Een klankschalensessie duurt 30 minuten en kost € 4,95 p.p. en wordt gegeven op basis van reservering.