Sluit menu

Onze kernwaarden

Bij BLUE staan er een aantal kernwaarden centraal. Lees hieronder alles over onze kernwaarden en laat je inspireren. 

Be Beautiful 

Bij BLUE vinden we het belangrijk om onze gasten te inspireren en te stimuleren om zo goed mogelijk voor zichzelf te zorgen, zowel van binnen als buiten. Iedere BLUE locatie beschikt over een uitgebreid beautycentrum waar je zowel met als zonder wellnessentree gebruik van kunt maken.  

Be Relaxed 

Bij een dagje wellness denk je natuurlijk gelijk aan relaxen. Bij BLUE weten we hoe je dat moet doen. Of je nu in Finse sauna, de zoutsteensauna of de infraroodsauna plaats neemt, je komt gegarandeerd tot rust. Maar de sauna is niet de enige manier om te ontspannen, ook het voetenbad (een belangrijke wellnessfaciliteit) of een klankschalensessie lenen zich perfect om heerlijk tot rust te komen. 

Be Healthy 

Gezonde en bewuste voeding heeft een groot aandeel in de balans tussen je fysieke en mentale gezondheid. Daarom vinden we het bij BLUE belangrijk om onze gasten te inspireren om bewust te kiezen voor gezonde voeding. Op onze menukaart tref je daarom ‘’bewuste’’ keuzes aan; puur, (h)eerlijk, gezond, biologisch, ambachtelijk en vers omschrijven de gerechten die je terugvindt op de menukaart.  

Be Surprised 

Aan verwachtingen voldoen is leuk, maar verwachtingen overtreffen is nog veel leuker. Bij BLUE willen we je graag op een positieve manier verrassen. Dit doen we onder andere met ons uitgebreide aanbod van arrangementen, een eigen lijn met body- en homeproducten en diverse cadeaukaarten waarmee je niet alleen jezelf, maar ook een ander in de watten kunt leggen. 

Be inspired 

Bij BLUE willen we graag een inspiratiebron zijn voor al onze gasten. En als onderdeel van Fletcher Hotels kunnen we jou op veel meer manieren inspireren dan alleen op het gebied van beauty en wellness.